logo measuli  
     

  2016/2017-es tanév  
 
Zenei nyári tábor - 2017.06.26.-23.
szolfézs beosztások
Haverok...
Buli...
Képek....

20 ÉVES JUBILEUMI HANGVERSENY - 2017.05.20.
szolfézs beosztások
Szívből gratulálunk a fellépőknek és köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!
Hálásak vagyunk a sok támogatásért, amit az iskola nap mint nap megtapasztal a gyermekek, szülők és barátok által. Természetesen nem feledkezhetünk meg a pedagógusaink odaadó munkájáról sem. Köszönet!
Képek a hangversenyről....

NÉPZENÉSZEINK májusban
szolfézs beosztások
Gratulálunk a szép eredményekhez!
Arany minősítés-Katrinca furulyazenekar
(Tóth Panna Kamilla, Bacsó Dorottya, Szanics Anikó)
Kiváló fokozat-Katrinca furulyazenekar
Ezüst fokozat - Tóth Panna Kamilla
Oklevél - Dr. Borosné Toplenszki Tímea

FUVOLA-DUÓ VERSENY (Balassagyarmat - 2017.04.7-9.)
szolfézs beosztások
Megtekintés...

NYÍLT NAP - 2017.05.13.
szolfézs beosztások
Tovább a képekhez...

RÓZSA LÁSZLÓ - Kiemelt nívó díj
szolfézs beosztások
2017.május 05-én Rózsa László, 5/A evfolyamos növendékünk részt vett a VIII. Országos Elektronikus-zenei Találkozón és Versenyen, Sándorfalván, ahol a IV. korcsoportban Kiemelt Nívó Díjban részesült. Gratulálunk növendékünknek és tanárának Mészáros Editnek!

FESTÉSZET KIÁLLÍTÁS - 2017.04.29.
szolfézs beosztások
Képzőművészeti tanszakunk szokásos kiállítását a Nagytemplomban tarthatta meg ebben a jubileumi tanévben. A kiállítás június 2-ig tekinthető meg a második szinten. Gratulálunk az alkotóknak és felkészítő tanáruknak, dr. Matusné Orbán Andreának! tovább a képekhez...

BARÁTSÁGOS ZONGORATALÁLKOZÓ - 2017.04.08.
szolfézs beosztások
Jó hangulatban és nagyon szép műsorral érkeztek a gyermekek az immár hagyományos zongora találkozónkra. Ezen alkalommal Kodály Zoltánra emlékeztünk egy-egy mű előadásával. A hangverseny végén, még egy kis falatozásra és beszélgetésre is jutott idő.
Gratulálunk az előadóknak és a felkészítő tanároknak! tovább a képekhez...

MEGYEI KÉPZŐMŰVÉSZETI RAJZVERSENY- döntő 2017.04.08.
szolfézs beosztások
Gratulálunk a megyei képzőművészeti rajzverseny döntőjébe bejutott MEA-s növendékeknek és tanáruknak, Matusné Orbán Andreának! Herczog Maja, Menyhárt Tímea (5.o.), Kovács Boglárka, Borbély Nóra (6.o.), Molnár Borbála (7.o.), Császár Orsolya, Császár Zsófia (8.o.)

MEGYEI NÉPDALÉNEKLÉSI VERSENY - 2017.03.24.
szolfézs beosztások
Támogatók listája...
A díjazottak névsora ...
Tovább a képekhez....

KODÁLY ELŐADÁS - 2017.03.06.
szolfézs beosztások
Tovább a képekhez....

KÜRTÖS TALÁLKOZÓ - ARANY OKLEVÉL
szolfézs beosztások
Gratulálunk Molnár Bálintnak és tanárának Majoros Zsoltnak!
Március 4-én került megrendezésre a XVI. megyei kürtöstalálkozó Derecskén, ahol növendékünk korcsoportjában arany oklevelet szerzett. Tovább a képekhez....

FARSANG - 2017.02.25.
2

Sikeresen lezajlott a teltházas farsangi hangversenyünk. Gratulálunk a fellépőknek és köszönjük a sok segítséget amit kaptunk, többek között: tombola felajánlások, szervezés, hangosítás (Debreceni Szabadkeresztyén Gyülekezet). A jelmezverseny eredményei: I. Gólya, II. Ceruza, III. Beethoven szelleme.
Tovább a képekhez...
Tovább a videókhoz...


ADVENTI HANGVERSENY - december 09.
szolfézs beosztások

Képek megtekintése....


ORSZÁGOS MINŐSÍTŐ EREDMÉNYEK
szolfézs beosztások

Eger, 2016.november 18-20. XXV.Palócgála - Regionális - Nemzetközi Népzenei Fesztivál
Térségi/ országos minősítés. Eredmények:

Kollár Péter: arany
Márta Szabolcs: arany
Katrinca együttes: ezüst
Tóth Panna: ezüst

Szívből gratulálunk a gyermekeknek és felkészítő tanáruknak dr. Borosné Toplenszki Tímeának!


TANÁRI HANGVERSENY - október 28.
szolfézs beosztások

Képek megtekintése....


CÍVIS CUHÁRÉ - október 23., Kölcsey Központ
szolfézs beosztások

Október 23-án, vasárnap, a Kölcsey Központban hallhattuk a népzenészeink egy órás műsorát. Nagyon szép összeállításokat mutattak be a gyermekek. Hallhattuk a citerásokat, furulyásokat és természetesen az énekszó sem maradhatott ki. Mindenkinek gratulálunk és köszönjük a részvételt! Külön köszönet a tanároknak is: dr. Borosné Toplenszki Tímea, Horváth Zsuzsa, Magyari Ágnes és Majoros Zsolt. Tovább a képekhez...


KIRÁNDULÁS A BARTÓK EMLÉKHÁZBAN
szolfézs beosztások

Október 22-én, szombaton, egy tartalmas napot töltöttünk együtt. Meglátogattuk a Bartók emlékházat Budapesten, ahol neves zeneszerzőnk töltötte mindennapjait. Délután egy kis játékra is volt idő a Duna parton majd Gödöllőn a Király kastélyt és hatalmas parkját jártuk be. Este fáradtan, de élményekkel gazdagon érkeztünk haza. Tovább a képekhez...


A ZENE VILÁGNAPJA
szolfézs beosztások

Október 4-én, a Zene világnapja alkalmából zenés műsort és hangszerbemutatót tartottunk a Józsai Közösségi Ház meghívására. A terem megtelt a Lórántffy Általános Iskola tanulóival. Szép élmény volt. Gratulálunk a fellépőknek! tovább a képekhez...


ÉVNYITÓ - szeptember 6., kedd, 17:30
2
Köszöntjük az új nevendékeinket! A régieket pedig örömmel láttuk újra. Köszönjük a szép műsort a MEA népi furulya együttesének: Bacsó Dorottya, Szanics Ildikó, Tóth Panna - furulya és tanáruk dr. Borosné Toplenszki Tímea ütőgardon.
 


  2014/2015-ös tanév  
 
2015.06.22-26.
MEA komplex művészeti nyári tábor
25
1Sikeresen lezajlott az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott művészeti (zene és képzőművészet) nyári táborunk. A gyerekek számos jeles művész és zenekar közreműködését élvezhették: Csorján Melitta-képzőművész, ...
Járvás Katalin-előadóművész, Lituus rézfúvós kvintett, Szeredás népzenei együttes.

Beszámoló megtekintése (képek és videó): tovább...

2015.06.06.
MEA festészet kiállítás
6

Az összes képeket itt megtekinthetik.

2015.05.30.
MEA gyereknapi hangverseny
13

Gyermeknap alkalmából és a kamarazenélés öröméért a MEA-s gyerekek nagyon hangulatos és változatos koncerttel örvendeztettek meg minket. Kiss Gábor (szülő) felajánlásának köszönhetően minden szereplő egy tábla csokival lett gazdagabb ... egy rövid időre.
A koncerten készült képeket itt megtekinthetik.


2015.05.22.
Menjünk szurkolni! (Debrecen - Kölcsey központ)
7

Aki teheti, jöjjön el és támogassa a gyerekeket - Póka Lili, Szanics Ildikó, Kollár Péter, Mihalik Andris (szóló), Guba Sarolta, Szanics Ildikó, Póka Lili, Szabó Panna (zenekar) - és tanárukat, Magyari Ágnest. Találkozunk a válogatón!


2015.05.09.
MEA Gitár Gálakoncert
16

Május 9-én (szombat) a gitár tanszak növendékei egy nagyon kellemes hangversennyel jelentkeztek. A szóló és kamaraegyüttesek műsorát örömmel fogadta a közönség.
A koncerten készül képeket egy kattintással megtekinthetik.


2015.05.08.
Rózsa László - kiemelt nívódíj
22
Sándorfalván a VI. Elektronikus-zenei Találkozón és Versenyen növendékünk Rózsa László, korcsoportjában Kiemelt nívódíjban részesült. A zsűrit két darabbal kápráztatta el: Yann Tiersen-La Valse d'Amélié és Oliver Helldens-Melody. Gratulálunk Rózsa Lászlónak és tanárának Mészáros Editnek! Oklevél itt.

2015.04.28.
Moduláris grafika - kiállítás megnyitó
9
Április 28-án Kálmán Dorka növendékünk és tanára Lakatosné Vera, közreműködtek Kocsis László grafikusművész kiállításán a DMK Józsai Közösségi Házban. A kiállításról több kép és egy rövid összefoglaló videó is készült. Gratulálunk!

2015.04.25.
Klasszikus Gitárzenekarok Fesztiválja
12
Április 25-én növendékeink nagyon szépen szerepeltek a DE Zeneművészeti kar által szervezett VII. Klasszikus Gitárzenekarok Fesztiválján. Gratulálunk Mihály Katalin tanárnőnek és a MEA Gitárzenekarának! A képek hamarosan érkeznek.

2015.04.25.
MEA "Barátságos" zongoraverseny
24
1A MEA Alapfokú Művészeti Iskola egy napsütéses szombat délután rendezhette meg az immár hagyománnyá vált "Barátságos" zongoraversenyét. Tíz ügyes gyermek mutatta meg tehetségét és szorgalmát a közönségnek és a három tagból álló ...
zsűrinek (Lakatos Péter-zsűrielnök, Bartha Ildikó és Csonka László). A zsűri döntése alapján a következő minősítések kerültek kiosztásra:

ARANY oklevél: Ihionvien Dávid, Kis Eszter, Lakatos Johanna, Ludnai Mátyás,
                         Molnár-Szerelem Bálint

EZÜST oklevél: Gulyás Péter, Penyige Áron

BRONZ oklevél: Fodor Márta, Stefán Orsolya, Székelyhidi Dávid

KÜLÖNDÍJ:
- legjobb Bach előadásért: Molnár-Szerelem Bálint
- legjobb Beethoven előadásért: Ludnai Mátyás
- legjobb Schubert előadásért: Ihionvien Dávid

A versenyen készült képeket itt megtekinthetik.

2015.04.20.
Igazgatói pályázat
14
A Muzsikáló Egészség Alapítvány pályázatot hírdet a MEA Alapfokú Művészeti Iskola igazgatói munkakörének betöltésére a 2015/2016-os tanévtől. A pályázat beadási határideje június 01.
A pályázati kiírás egy kattintással elérhető.

2015.03.11.
Sikerek a válogatón
8

Harmadik alkalommal indítja el az MTVA és a Hagyományok Háza a Fölszállott a páva című tehetségkutató műsort ezúttal a gyermekek számára. A zsűri elnöke Sebő Ferenc.
MEA-s növendékeink mind továbbjutottak a 2500 nevező gyermek közül. A 365 produkcióból legközelebb már csak 48-an jutnak tovább. Szorítunk!
Gratulálunk a gyermekeinknek: Póka Lili, Szanics Ildikó, Kollár Péter, Mihalik Andris (szóló), Guba Sarolta, Szanics Ildikó, Póka Lili, Szabó Panna (zenekar)
Gratulálunk felkészítő tanáruknak Magyari Ágnesnek!


2015.03.07.
Pogácsa és pálinka verseny - Józsa
20
Március 7-én növendékeink szépen szerepeltek a Józsai Művelődési Ház által szervezett
VII. Józsai Pálinka és pogácsa versenyen. Gratulálunk Guba Saroltának, Szanics Ildikónak, Szabolcsi Flórának és Kollár Péternek!

2015.03.06.
„Száll a madár ágról ágra, száll az ének szájról szájra” - népdaléneklési verseny
18
1A Muzsikáló Egészség Alapítványi Alapfokú Művészeti Iskola és a DMK Józsai Művelődési Ház által szervezett megyei népdaléneklési versenyen hetven gyermek
állt a pódiumra szóló, illetve csoportos ének kategóriában. A Debrecenből, Józsáról ...
Bagamérről, Balmazújvárosból, Berettyóújfaluból, Derecskéről, Hajdúhadházról, Hajdúböszörményből, Görbeházáról ésTiszafüredről érkező fellépők nagy örömet okoztak a közönségnek és a a zsűrinek.

Köszönjük a nagy létszámú jelentkezést, a gyermekek szép csokrait. Gratulálunk minden résztvevőnek és a felkészítő tanároknak!

Díjazottak szóló kategóriában:
1 – 2. osztály
I. helyezett: Veres Réka (Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
II. helyezett: Márta Áron (Ibolya Utcai Általános Iskola-Debrecen)
III. helyezett: Nagy Fórizs Lili (Szent Efrém Görögkatólikus Ált.Isk. és AMI-Debrecen)
III.helyezett: Kruppa István (Szent Efrém Görögkatólikus Ált.Isk. és AMI-Debrecen)
Különdíj: Fekete Zsófia (Benedek Elek Ált.Isk.-Debrecen)

3-4. osztály
I. helyezett: Márta Anna (Ibolya Utcai Általános Iskola-Debrecen)
I. helyezett: Márta Szabolcs (Ibolya Utcai Általános Iskola-Debrecen)
II. helyezett: Mézes-Pataki Atos (Szent Efrém Görögkatólikus Ált.Isk. és AMI-Debrecen)
III. helyezett: Jakó Gyöngyi (Bocskai István Ált.Isk.-Derecske)
III.helyezett: Patai Dóra (József Attila Ált.Isk.-Berettyóújfalu)
Különdíj: Csizmadia Réka (Bocskai István Ált.Isk.-Derecske)
Különdíj: Palotai Dorottya Flóra (Sári Gusztáv Ált.Isk. és AMI-Kaba)
Különdíj: Szabó Bulcsú (Bocskai István Ált.Isk.-Derecske)
Különdíj: Kanczel Bíborka (Kinizsi Pál Ált.Isk.-Debrecen)

5 – 6. osztály
I. helyezett: Harangi Annamária (Kinizsi Pál Ált.Isk.-Debrecen)
II. helyezett: Buglyó Petra (Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
II. helyezett: Veres Hunor (Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
III. helyezett: Fehér Boglárka (Kodály Z. Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
III. helyezett: Bakonyi Petra (Bethlen Gábor Ált.Isk.-Hajdúböszörmény)
Különdíj: Nagy József Gergő (GÚT Ált. Isk. - Görbeháza)
Különdíj: Tóth András Ágoston (Kodály Z. Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)

7 – 8. osztály
I. helyezett: Kapási Tamás (Balmazújvárosi Alapfokú Művészeti Iskola)
II. helyezett: Végh Orsolya (Kodály Z. Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
III. helyezett: Sándor Lili (Bocskai István Ált.Isk.-Derecske)
Különdíj: Munkácsi Bettina (Bethlen Gábor Ált.Isk.-Hajdúböszörmény)

Közönségdíj:
Alsó tagozat – Urszuly Dorottya (Földi János Két Tanítási Nyelvű Ált.Isk. és AMI-Hajdúhadház)
Felső tagozat – Vén Odett (MEA Alapfokú Művészeti Iskola-Debrecen)

Díjazottak csoportos kategóriában:
Alsó tagozat:
I. helyezett: Márta Anna, Márta Szabolcs, Márta Áron
                  (Ibolya Utcai Ált.Isk.-Debrecen)
I. helyezett: Gyarmati Anna, Tóth Kamilla, Gulyás Botond
                  (Szent Efrém Görögkatolikus Ált.Isk. és AMI-Debrecen)
II. helyezett: Kovács Emese, Skripeczky Jázmin, Schmidt Sára
                  (Szent Efrém Görögkatolikus Ált.Isk. és AMI-Debrecen)
III. helyezett: Ulveczki József, Mátrai Jonatán, Szabó Miklós
                  (Földi János Két Tanítási Nyelvű Ált.Isk. és AMI-Hajdúhadház)
Különdíj: Szabó Virág, Marjai Dorka (Bethlen Gábor Ált.Isk.-Hajdúböszörmény)
Különdíj: Ulveczki József, Ulveczki Gergő, Ulveczki Mária Brigitta
               (Földi János Két Tanítási Nyelvű Ált.Isk. és AMI-Hajdúhadház)

Felső tagozat:

I. helyezett: Csekő Blanka, Gonda Zsófia
                   (Kodály Z. Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
I. helyezett: Héty Emese, Héty Hajnalka
                   (Kodály Z. Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI-Debrecen)
II. helyezett: Szekeres Zsófia, Bakonyi Petra, Balogh Rebeka Zsófi
                   (Bethlen Gábor Ált.Isk.-Hajdúböszörmény)
III. helyezett: Hercz Lili, Nagy Boglárka, Guba Sarolta
                   (MEA Alapfokú Művészeti Iskola-Debrecen)

A versenyen készült képeket megtekintheti itt ...
Haon.hu cikk megtekintése: http://www.haon.hu/szarnyalt-a-dal-szajrol-szajra/2779585


2015.03.03.
"Az egészség hatalma" - rajzpályázat
21
1A beérkezett 1598 pályaműből 12 alkotás lett kiemelve, köztük elismerő oklevelet kapott két növendékünk: Menyhárt Tímea (9 éves) és Kocsis Lili Anna (11 éves). Gratulálunk az ügyes gyermekeknek és tanáruknak Matusné Orbán Andreának! Az ...
országos pályázatot nagy érdeklődés kísérte: 169 iskolából összesen 1598 pályamű érkezet.
A pályázó gyermekek a rajzok témaválasztásánál az egészséges táplálkozás, a mindennapos sportolás, a személyi higiéné mellett – a környezeti, a mentális és a lelki tényezők fontosságát is felismerve – nagy fantáziával mutatták be, hogy mit gondolnak az egészségről. A díjazott pályaművek és a legjobb alkotásokra január 20-ig lehetett szavazni a Központi Statisztikai Hivatal hivatalos Facebook oldalán.

A többi alkotás megtekintése a következő link megnyitásával: http://www.ksh.hu/elef/rajzpalyazat.html

2015.02.25.
II. Hajdúböszörményi Regionális Gitárzenekari Találkozó
11
Február 25-én, gitárzenekarunk Mihály Katalin tanárnő vezetésével sikeresen szerepelt a Hajdúböszörményi rendezvényen. Gratulálunk és további örömteli és kitartó munkát kívánunk a MEA Gitárzenekar tagjainak: Bozsó Boglárka, Csige Dorottya Panna, Korcsmáros Eszter, Molnár Csanád, Patalenszki Anna, Plébán Dóra, Szász Norbert ésTatos Levente.

2015. február 13.
Géresi Kincső: III. helyezés
10
Mohácson, 2015. február 13-án megrendezésre került a IX. Országos Népzenei Tehetségkutató Verseny. Géresi Kincső növendékünk III. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Dr. Borosné Toplenszki Tímea. Szívből gratulálunk növendékünknek és tanárának!
Műsora megtekinthető Kincső Youtube csatornáján...

2015.02.14.
MEA farsangi hangverseny
5
Ismét farsangoltunk! A Valentin nap rátette bélyegét a tréfás hangversenyre és szerencsére az ügyes gyerekek(és néha tanárok)mosolyt csaltak minden néző arcára...

Ezáltal köszönjük a támogatóiknak az ajándékokat:
Mandula Cukrászda, Harmóniaház Széchenyi u., Cornett Hangszer Üzlet, Szent Anna utcai Hangszerbolt, Déry Múzeum, Játékvár Szent Anna u., Csokonai Színház, Vojtina Bábszínház, Vojtina Bábszínház, Roger's órabolt, Teddy Bear  használtruha bolt, Szent Anna utcai Ajándékbolt, Domb utcai  Papírbolt, Papír House, MEA  Művészeti Iskola, Kollár Péter családja, Dr.Révészné Tamás Judit kuratóriumi tag, Mile család, Jánosi család, Berecz család, Mihály Katalin, Nagyné Rábai Julia, Csendom család, Ludnai család, Boros család.

A farsangon készült képek megtekintése...
                                videók megtekintése...

2015. január
Mile Blanka: I. helyezés
17
Végre meghozta várva várt döntését a zsűri a 13-18 éves kategóriában! Amit minden munkánál figyeltek: környezetvédelmi tartalom, kreativitás és esztétika. Az első helyezettek apró ajándékot kapnak. Gratulálunk Blanka! ugrás a forráshoz...
2014.12.11.
MEA - Adventi hangverseny
2
1December 11-én tartottuk hagyományos adventi koncertünket a Baptisa gyülekezet imatermében. A koncerten számos híres karácsonyi dallam csendült fel a gyerekek és tanárok előadásában. Hallhattuk a zeneovisokat, a MEA gitárzenekarát és...
citerazenekarát, a fuvolisták kamaraműsorát. Az egyéni szólisták is színvonalas produkcióval készültek a hangversenyre. Végezetül a szolfézsos csoportok adtak elő karácsonyi dalokat, köztük C.Franck: Panis angelicus c. művét amelyet orgona, hegedű és fuvola kísért.
Köszönjük a gyerekek lelkes készülődését és a szülők támogatását.

Képek megtekintése...

2014.11.26.
Dr. Kenézy Gyula tiszteletére rendezett emléknap
15
Október 26-án, a Kenézy kórház konferencia termében megrendezett emléknap alkalmából az összegyűlt vendégek meghallgathatták két tanárunk előadásában Bartók Béla egyik közismert művét, a román népi táncokat (Barra Ákos-hegedű, Molnár Dániel-zongora).

2014.11.22.
Kiemelt nívódíj és nívódíj...(Etyek)
19
Október 22-én, szombaton, az Etyeken megrendezett "Fülemüle" népzenei fórumon Magyari Ágnes növendékei eredményesen képviselték iskolánkat: Kollár Péter nívódíjat és Szanics Ildikó kiemelt nívódíjat kapott. Köszönjük és gratulálunk!

2014.10.24.
Népzenészeink felléptek a Cívis cuhárén
3
Október 24-én, pénteken, egy nagyon szép és színes műsorral képviselték a MEA-t Magyari Ágnes és dr. Borosné Toplenszki Tímea tanáraink és növendékeik a Cívis cuhárén amely a Kölcsey központban került megrendezésre. Köszönjük és gratulálunk!
Képek megtekintése...

2014.10.01.
Fellépésen a zene világnapján
23
A Józsai Közösségi Ház felkérésére október 01-én, a zene világnapján, növendékeink egy színes és elragadó műsorral örvendeztették meg a több mint 80 összegyűlt általános iskolás gyermeket. Nem kis meglepetésünkre az RTL Klub is jelen volt az eseményen. Az elkészített riportokból rövid összeállítás formájában újra láthattuk a gyermekeket az esti hírekben.
Mindenkinek gratulálunk!
Képek a hangversenyről...
további képek a Facebook-on...

2014.09.03.
Tanévnyitó ünnepség - szeptember 3., szerda, 18:00 óra
(Kenézy korház - Konferencia terem)
4
Örömmel tapasztaltuk, hogy teltházas volt az évnyitónk. Köszönjuk a MEA citera- és gitárzenekarának a kedves harmóniákat, amivel útnak indították ezt a tanévet. Megbeszélésre kerültek a szolfézs beosztások és a hangszeres órák. A szolfézs csoportok beosztását honlapunkon is megtekinthetik. Eredményes és vidám zenés tanévet kívánunk mindenkinek!
 

  2013/2014-es tanév  
 
2014.06.23-27.
MEA művészeti nyári tábor
1Június utolsó hetében művészeti tábor vette kezdetén a MEA-ban. Minden nap 8 és 16 óra között változatos és színes programokkal igyekeztünk lefoglalni azt a mintegy 30 gyereket, akik jelentkeztek erre a hétre.
A tábor vezérfonala a zene és a festészet...

összekapcsolása volt. Sikerült pár közös pontot találni, melyek a különböző napok témái voltak. Persze mindenek elött a reggeli bemelegítő torna a Kovács-módszer szerint. Aztán a témák "A zenei mű és a festmény alapelemei: a hang és a pont", Dallam-vonal, akkord-forma", "A művek szerkezeti elemei: szimmetria, asszimetria, aranymetszés", "Kreatív zenei gyakorlatok-kompozíciós feladatok".

A tábor utolsó napján, péntek este, kaptunk egy sms-t az egyik anyukától melyben egy beszélgetést tolmácsolt:
"-Milyen volt a tábor Dorottya?
- Be kell valljam, egyre jobban hiányzik!"

Köszönjük a szülőknek a bizalmat, a gyerekeknek pedig, hogy jók voltak!

Tovább a képekhez...


2014.06.07.
A festészet osztály Budapesten
Június 7-én, szombaton, egész napos kirándulásra vitte Andi néni az osztályát. Nagy élmény volt meglátogatni a Szépművészeti Múzeumot, a Vajdahunyad várát és körülnézni a Városliget különböző rendezvényein. Köszönjük Andi néni!
Képek megtekintése...

2014.05.17.
Festészet kiállítás
1Gyönyörű munkáikból rendeztek kiállítást a MEA képzőművészetis növendékei.
A megnyitón Mile Blanka nemcsak rajzaival, hanem szerzeményével is megörvendeztett minket, amit ő
maga adott elő. Ezt követően Jéger Attila egy...
szerzeménye hangzott el Demjén Gabriella énekével kisérve.
A munkák megtekinthetőek az iskolában június 20-ig.

Tovább a kiállításon készült képekhez...


2014.05.14.
MEA kamara találkozó
1 Harmadik alkalommal került megrendezésre a MEA kamara találkozó.
Sok színes produkció és változatos kamara csoport örvendeztette meg a közönséget. Tovább a képekhez...

2014.05.09.
Szintetizátoros siker
Rózsa László növendékünk az V. Regionális elektronikus zenei találkozón (Sándorfalva) KIEMELT NÍVÓDÍJBAN részesült. Gratulálunk neki és tanárának, Mészáros Editnek!
Oklevél megtekintése...

2014.04.31.
MEA zongoraverseny
1 Egyre erősebb mezőnyben mutatták meg tudásukat a gyerekek.
Gratulálunk mindenkinek! A háromtagú zsűri (Laskay Edit, Nagyné Rábai Julianna, Bánfalvi Katalin) döntése alapján a következő oklevelek kerültek kiosztásra:

Eredmények: 
Kiemelt ARANY
 oklevél: Ihionvien Dávid
Különdíj: Ludnai Mátyás (Shostakovich-Fantastikus tánc előadásáért)
ARANY oklevél: Gulyás Péter, Kiss Eszter, Ludnai Mátyás, Molnár-Szerelem Bálint, Pintér Tifani
EZÜST oklevél: Boldizsár Boglárka, Jánosi Bálint, Lakatos Johanna
BRONZ oklevél: Durbák Benjámin, Fodor Márta, Gál Boglárka, Könyves Kata, Kriszt Abigél, Székelyhidi Dávid

a versenyről készült képekért irány a facebook


2014.04.11-12.
Kelet-Magyarországi gitárverseny
1Nagyon szépen szerepeltek növendékeink a nyíregyházi megmérettetésen.
Gratulálunk a gyerekeknek és a tanároknak a szép eredményhez!
Ami minket érint:


IV. korcsoport
Kiemelt nívódíj: Szász Norbert, Szitha András (tanár:Mihály Katalin)

III. korcsoport - Nívó díj: Plébán Dóra (tanár: Óváry Zoltán)

II. korcsoport - Dícséret: K. Szabó Mátyás (tanár: Mihály Katalin)

Tanári nívó díj
: Mihály Katalin

http://www.vikarzeneiskola.hu/ii-kelet-magyarorszagi-gitarverseny/


2014.03.28.
Népdaléneklési verseny
1zös szervezésben a Debrecen-Józsa Közösségi Házzal, március 28-án megyei népdaléneklési verseny tartottunk. A megye minden szegletéből érkeztek a fiatal tehetségek, akik szólóban és csoportos éneklésben mérhették össze tudásukat...

Tovább az eredmények megtekintéséhez...

Tovább a képekhez...

2014.03.26.
Alkotónap
Növendékeink fellépőként és résztvevőként is jelen voltak a Józsai Művelődési Házban megtartott eseményen, ahol közel 100 gyermek tekintett bele a művészetoktatásba.
Tovább a képekhez...

2014.03.26.
Csapókert csillagai
1Növendékünk Rózsa László csillagot kapott szintetizátoros előadásáért a Csapókerti Művelődési Házban megrendezett tehetségkutató versenyen. Gratulálunk neki és tanárának Mészáros Editnek. Képek...
Van hozzá képünk is :)

1...

2...

2014.02.15.
MEA farsangi hangverseny
1Újra farsangoltunk! Szokásunkhoz híven nem sok üres helyet hagytunk a Liszt teremben. Gratulálunk minden fellépőnek és a közönségnek is, mert nagyon komoly precíziós technikával érintette össze két tenyerét. És pont amikor szükség volt rá!...
A farsangi műsort néha tombolával szakítottuk meg. A fődíj egy 2 személyre szóló jegy volt, melyet a szerencsés nyertes a 2-s villamoson használhat fel.
Farsangunk végén a nevetőizmainkat a rövid szünetben pihentethettük, amíg a jelmezverseny el nem kezdődött.

Tovább a képekhez...

Tovább a videókhoz...

2013.12.07.
Adventi koncert
Karácsonyra készülvén, a Debreceni Baptista Gyülekezet adott otthon hangversenyünknek. Változatos és az alkalomhoz illő műsorszámokat hallhatott a kedves közönség. Öröm volt látni és hallgatni a koncert zárószámában, ahogy a MEA-s szolfézscsoportok közösen énekelnek...
Tovább a képekhez...
Népzenészek sikerei! KÓTA Térségi minősítő-Hajdúdorog
A MEA citerazenekar kiváló minősítést ért el . Szóló ének kategóriában Vén Odett kiváló minősítést kapott.
Mihalik András szóló hangszer kategóriában kiváló minősítést ért el.
Oklevelek itt...
KÓTA Országos minősítő-Eger
A MEA citerazenekar 3 arany minősítést kapott .
Szóló ének kategóriában Vén Odett arany minősítést kapott.
Mihalik András szóló hangszer kategóriában arany minősítést ért el.
Oklevél és rövid tudósítás a következő linken: http://www.debrecenimuvkozpont.hu/?page=hir&hid=206
Az egri tv-ben rövid riport érhető el a június 08-i archív videón:http://www.tveger.hu/videotar.php
GRATULÁLUNK A GYERMEKEKNEK és A TANÁROKNAK!
 

  2012/2013-as tanév  
  MEA növendék hangverseny 2013.06.01.
Gratulálunk a résztvevőknek!
Képek itt...


MEA gitárverseny
- 2013.05.25.
Gratulálunk a gyermekeknek és tanáraiknak!
Képek itt...


A MEA gitárverseny díjazottjai:
I. korcsoport
ARANY: Kriszt Dániel, Plébán Dóra
EZÜST: Bozsó Boglárka, Farkas Ádám
BRONZ: Korcsmáros Eszter, Kordás Virág
KÜLÖNDÍJ: Blága Andrea, Vékás Johanna

II. korcsoport
ARANY: Szitha András
EZÜST: Kulik Zsolt
BRONZ: Tóth Attila Dániel

MEA zongoraverseny
- 2013.05.25.
Gratulálunk a gyermekeknek és tanáraiknak!
Képek itt...


A MEA zongoraverseny díjazottjai:
I. korcsoport
ARANY: Lakatos Johanna, Molnár-Szerelem Bálint
EZÜST: Gulyás Péter, Székelyhídi Dávid, Vékás Blanka
BRONZ: Berki Balázs

II. korcsoport
ARANY: Büscsei Viktor, Könyves Kata
EZÜST: Kriszt Abigél, Stefán Orsolya
BRONZ: Máthé Vivienn, Sápy Lola

III: korcsoport
ARANY: Boldizsár Boglárka, Ulveczki Mihály
EZÜST: Pintér Tifani

Fetészet kiállítás
-2013.05.18.
Gratulálunk a szép munkákhoz!
Alkotások megtekintése itt...


MEA kamaratalálkozó
2013. május 2-án egy nagyon kellemes délutánt tölthettünk el a hangverseny alkalmával.
Köszönjük a résztvevőknek és tanáraiknak az élményt. .
Képek itt...


Megrendülve és mély fájdalommal
vettunk végső búcsút szeretett tanárunktól és kollégánktól, Rácz (Kriston) Anitától (2013)

MEA-s növendék külföldön-Anglia
Szűcs Fruzsina Lilla, növendékünk Angliában is folytatja a zene tanulásának rögös útját.
Mit sem változott a hozzáállása és nem tett le arról,
hogy ő bizony a zenei pályát választja élete céljául... bővebben

photo
Művészeti vetélkedő (szolfézs és festészet)
Április 13-án egy jó hangulatú vetélkedőn vettek részt a MEA növendékei. Öt csoport mérte össze tudását és bebizonyították, hogy a szolfézs nem is olyan veszedelmes!
I. - Vékai Blanka, Bodrogi Márton, K.Szabó Maja, Prím Eszter
II. - Kegyes Zsófia, Stefán Orsolya, Patalenszki Anna, Enkhbaatar Nandin
III. - Halm Petra, Durbák Benjámin, Mile Blanka, Kovács Boglárka, Durbák Fanni

képMegyei népdaléneklési verseny
2013. március 22. Józsai Művelődési Ház
Képek megtekintése itt...
Díjazottak megtekintése itt...

Újabb népzenei sikerek!
A versenyzők produkcióit egy három tagból álló zsűri véleményezte és értékelte:
Sebő Ferenc, Eredics Gábor, Szugfil József.
Szóló kategóriában: Mihalik András I. helyezett lett (megosztott), Boros Bálint és Szabó Panna II. helyezést,
Tóth Gergő III. helyezést ért el.
Beszámoló képekkel és videókkal ...

XV. Országos Népzenei Találkozó
Növendékeink ismét remekeltek! A Bonyhádon megrendezett két napos verseny eredményei:
Mihalik András-Kiemelt Nívódíj (max. pontszám),
Ludnai Mátyás-Nívódíj,
Boros Bálint és Szabó Pana-Nívódíj (duó játékban).
Gratulálunk a gyermekeknek és felkészítő tanáraiknak: Magyari Ágnes és Borosné Toplenszky Tímea. .... oklevelek: 1 - 2 - 3
 

  2011/2012-es tanév  
  Nyári zenei tábor - 2012. jún. 18-22.
A képekből talán kiderül, hogy milyen volt a hangulat...
Képek megtekintése itt ...


képZongoraverseny -
2012. május 19.
A MEA zongora háziverseny díjazottjai:
ARANY: Ihionvien Dávid, Ludnai Mátyás, Balogh Bence
EZÜST: Berki Balázs, Kriszt Abigél, Könyves Kata, Pintér Tifani
BRONZ: Lakatos Johanna, Stefán Orsolya, Sápy Lola

képGitárverseny -
2012. május 19.
A MEA regionális gitárverseny díjazottjai:
ARANY: Kovács László, Fehér Ajándok
EZÜST: Tóth Attila Dániel, Vámosi Ábel Botond
BRONZ: Bozsó Boglárka, Korcsmáros Eszter, Szitha András Gábor

képFestészet kiállítás
- 2012. május 12.
A gyerekek legjobb munkái bemutatásra kerültek a szép számban megjelenő szülők, barátok körében. A kiállítás megnyitón felcsendültek ismert dallamok zongorán és fuvolán melyet a zeneiskola zenész növendékei mutattak be.
Gratulálunk a kiváló alkotásokhoz úgy a gyerekeknek mint tanáruknak Orbán Andreának.

Gitárosaink szerepeltek. Országos gitárverseny - Vác 2012.03. 23.-25.
Rusznák Lili, Tanára:Óváry Zoltán / emléklap
Regionális gitárzenekari találkozó
- 2012. március 28. - Hajdúböszörmény
Felkészítő tanár: Mihály Katalin / emléklap

Budapest - Országos táncháztalálkozó 2012. 03. 31.
Növendékeink Magyari Ágnes és Dr. Borosné Toplenszki Tímea tanárok vezetésével sikeresen szerepeltek Budapesten a színvonalas rendezvényen.
Gratulálunk a fellépőknek. Képek.....

Népdaléneklési verseny
- 2012.03.30.
Immár második alkalommal került megrendezésre a Muzsikáló Egészség Alapítványi Művészeti Iskola és a Józsai Közösségi Ház által meghirdetett megyei....
Bővebben: díjazottak és képek

kepMEA FARSANG 2012.
A gyermekek ügyesek voltak, a vendégek türelmesek! Színes műsorszámok várták a kedves vendégeket akik ízelítőt kaptak abból, milyen is az út a "Pokol bár"-tól a "Tíz percig".
A farsangon készült képeket itt megnézhetik...
A videókat pedig itt...


MEA advent a FÓRUMBAN (2011)
November 25. és december 23. között kézműves kuckó és hengszeres előadások várták az érdeklődőket az alagsorban. Képek az eseményekről itt.

Különdíj alkotópályázaton
A Hortobágyi Nemzeti Park "Magasan repül a daru" címmel rajzpályázatot hirdetett, amelyen két növendékünk különdíjat kapott: Béres Anna és Szabó Nikolett. Grartulálunk nekik és tanáruknak Matusné Orbán Andreának.
Tovább...

képKiemelt nívódíj.
Ludnai Mátyás (Magyari Ágnes népzene tanárunk növendéke) ismét remekelt.
Etyeken, 2011. november 12-én a VI. "Fülemüle"Népzenei Fórumon hangszeres szólista kategóriában
Kiemelt nívódíjban részesült.
Ezúton is gratulálunk tehetséges növendékünknek  és tanárának.
Tovább...

photoOktóber 6. - koszorúzás 2011.
Nagysándor József honvédtábornok kőhalmánál kezdődtek az önkormányzat által szervezett koszorúzások. Népzenészeink is felkérést kaptak egy rövid műsor előadására mellyel az 1849-ben kivégzett aradi vértanúkra emlékeztek.
Tovább..

photoÁlmosd - kiállítás megnyitó 2011.
Növendékeink és tanáraink szeptember 23-án az Álmosdi Ifjúsági Klub felkérésének tettek eleget egy 30 perces zenés műsorral, melyet Kapcsa János festőművész kiállítás megnyitójára szerveztek. Gratulálunk a fellépőknek:
Szűcs Fruzsina (zongora, hegedű), Kenéz Adrienn (gitár), Berecz Vivienn (zongora). Tanárok: Lakatos Péterné (fuvola), Fercsik Viktor (zongora). Képek a fellépésről >>>
 

  ARCHÍVUM
 
 


photoZenei nyári tábor 2011.
Főszerepben a gyermekek és a zene.
Mindenki igazán jól érezte magát a négy napos táborunkban.
Ennek utána lehet járni a képgalériában.
Tovább....

józsai nap
MEA nap Józsán-2011
Sikeresen zajlottak le a hangszeres versenyek és a népdaléneklési verseny. A rajzpályázat anyaga június 15-ig megtekinthető a Józsai Közösségi házban. Délután hangulatos programok várták az érdeklődőket: családi vetélkedő, kézműves foglalkozás, népi hangszerek bemutatója és táncház.

A népdaléneklési verseny díjazottjai:
I. korcsoport:
I. helyezés - Szendrei Boglárka (Hatvani I. Ált. Isk. - Debrecen)
II. helyezés - Gonda Zsófia és Burai Kincső (Kodály Zoltán Zeneiskola - Debrecen)
III. helyezés - Csekő Blanka (Petőfi S. Ált. Isk. - Debrecen)
Különdíj - Guba Sarolta (Lórándffy Zs. Ált. Isk. - Debrecen-Józsa)
II. korcsoport:
II. helyezés - Ludnai Mátyás (MEA Alapf. Művokt. Int - Debrecen)
különdíj - Simon Dániel (Hajdúhadhazi Ref. Óvoda és Ált. Isk.)
III. korcsoport
I. hely - Bartók Boglárka (Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola és Zeneiskola AMI - Debrecen)
II. hely - Tóth Huba (MEA Alapf. Művokt Int.-Debrecen) és Lovas Sára (Dózsa Gy. Ált. Isk.-Debrecen)
III. hely - Szabó Kata (Fazekas M. Ált. Isk. - Debrecen)
különdíj - Jeremiás Kincső (Bányai Júlia Ált. Isk. és AMI)
IV. korcsoport
I. hely - Kapusi Orsolya (Bányai Júlia Ált. Isk. és AMI)
különdíj - Papp Georgina (Vörösmarty Mihály Ált. Isk.)

A gitárverseny díjazottjai:
Arany oklevél - Buglyó Máté (tanár:Mihály K.) és Balogh László (tanár: Kiss L.)
Ezüst oklevél - Szitha András Gábor és Szász Norbert (tanáruk: Mihály K.)
Bronz oklevél - Berettyán Márton és Fehér Ajándok (tanáruk: Óváry Z.)
Különdíj - Herczeg Laura (tanár: Mihály K.) és Tóth Emese (tanár: Óváry Z.)

Zongoraverseny díjazottjai:

Arany oklevél: Szűcs Fruzsina (tanár: Molnár D.)
Ezüst oklevél: Vas Valentina Rebeka (tanár: Pécskay Z.-né)
Bronz oklevél: Pintér Tifani és Dienes Sára Bernadett (tanár: Mányi O.)
Különdíj: Szabó Lilla (tanár: Pécskay Z.-né), Zsótér László (tanár: Dulichár G.)
és Jánosi Bálint (tanár: Molnár D.)

Rajzpályázat díjazottjai:
I. hely: Mező Szilvia - Igazgyöngy AMI
II. hely: Benedek Bernadett - Vénkerti Ált. Isk. Óvoda és AMI
III. hely: Lingvay Ajna - Igazgyöngy AMI

Családi vetélkedő díjazottjai:
Arany család: Jánosi család tagjai
Ezüst család: Mile család tagjai
Bronz család: Tóth és Pindzsuja család tagjai
Logikus család: Pintér család
Dalos család: Szabó család

Képek minden mennyiségben itt...


fórum képMEA a FÓRUMBAN
Április 15.-23. között a bevásárlóközpontban voltunk különböző programokkal.
Bővebben képek és információk:
itt a blogunkon.


photo
Ünnepi hangverseny
- 2011 április
Április 13-án a Simonffy teremben a MEA fennállásának 15 éves évfordulója alkalmából
ünnepi hangversenyt tartottunk.Diákjaink, volt növendékünk és tanáraink sok örömet okoztak
a lelkes közönségnek. Képek megtekintése itt.


kepXXX. Országos Táncháztalálkozó

Növendékeink ismét felléptek a táncháztalálkozón.
Gratulálunk nekik és tanáruknak Magyari Ágnesnek! Fellépő gyermekek: Boros Bálint, Bujdosó Fanni,
Fehérvári Szilvia, Ludnai Mátyás, Mihalik András, Szabó Panna, Tóth Huba.


kép
MEA farsang! 2011 február
Ez jó volt! Mindenki izgatottan várta az öt órai kezdést. Az összevont szolfézs csoportok Gryllus vilmos: Maszkabál c. lemezéről adtak elő 5 zeneszámot. A kiséretet gitáros, furulya-fuvola és szintetizátoros növendékeink biztosították nagyon ügyesen. Mindenkinek gratulálunk, hiszen tudjuk mennyi rengeteg gyakorlás és próba kellet ehhez az előadáshoz. Következett a szintetizátor tanszak, kiknek tolmácsolásában visszaidézhettük a western nagy alkotásait - zenében. Fercsik tanár úr a növendékeivel egy humoros jelenetet adott elő, ahol kiderült, hogy még a tanárnak is elkél egy kis segítség gyakorlás terén. Hallhattuk a szünet előtt a "Happy day" gospelt a kamarakórus tolmácsolásában, a népzenészeink "kész cirkusz" ötletes produkcióját.  
A második felvonásban kiderült, hogy a dívák már csak dalban beszélnek, az ütősök gyorsak és hangosak, a színterápiát hangterápiával lehet kombinálni és hogy a jóból sosem elég, főleg ha a "maszkabálról" van szó. A műsor végét a tanáraink country tánca, tombola és 30 résztvevős jelmezverseny zárta.
Képek megtekintése itt.

képKarácsonyi hangverseny - 2010 december
A szent ünnepet előkészítő nagyon szép koncertben lehetett részünk.
A hangversenyen készült képek megtekinthetőek a letöltések menüben.
Tovább...


képVerseny eredmények!
Népzenészeink hozzák a tőlük megszokott formát.
Megosztott első díjat kaptak Tóth Huba és Síró Dániel (Magyari Ágnes növendékei)
a megyei versenyen. Gratulálunk!


kép
Arany oklevél
-Országos népzenei verseny.
Arany oklevelet értek el a MEA növendékei Tápiószentmártonon.
Gratulálunk citerásainknak: Bujdosó Fanni és Ludnai Mátyás.
Tanáruk: Magyari Ágnes


kép
Festészet-kiállítás
. 2010. Március 27.
Gratulálunk az alkotóknak! Orbán Andrea festészet osztálya kitett magáért.
A gyönyörű munkák ezt bizonyítják.
Tovább...


képFarsangi koncert-2010.

A DE Zeneművészeti Karának Liszt termében telt házas hangversenyt tartott a MEA.
Képek itt.
Videók itt.


képTovábbképzés-2010. nyár
Augusztusban tanáraink továbbképzésben vettek részt.
Alapítványunk országszerte szervez akkreditált továbbképzést a "Kovács módszerről".
Bővebben a továbbképzésről itt olvashat...
Képek a továbbképzésről.

képSzolfézs verseny - 2010. március
Nagy létszámú résztvevők közreműködésével
rendeztük meg a MEA szolfézsversenyt.
Igen...vannak gyermekek akik szeretik a szolfézst!:...mert lehet :)
Néhány pillanat- és beállított kép a jó hangulatú versenyről itt.

Debrecen TV-ben - 2010. március
A "Debreceni Színképek" kulturális magazinban rövid riport volt látható
a MEA gitár kamarazenekarával.
Tanáruk Óváry Zoltán. Gratulálunk és köszönjük!

képKarácsonyi hangverseny - 2009. december
Sikeresen lezajlott a MEA karácsonyi hangversenye.
Köszönjük mindenkinek a részvételt és gratulálunk a fellépőknek.
Képek a hangversenyről itt.


képTanári hangverseny
- 2009. November
A szakközépiskola Kodály termében megrendezett hangversenyen elhangzott változatos és
színvonalas műsor elnyerte a közönség tetszését. A MEA tanárai bebizonyították,
hogy nem csak a hangszerórákon, de a színpadon is megállják helyüket.


Népdaléneklési verseny - 2009. november
A városi népdaléneklési versenyen, melyet a Lilla Téri Általános Iskolában rendeztek meg, Magyari Ágnes tanárnőnk két növendéke nagyon szépen szerepelt. Ezúton is gratulálunk nekik!
I. helyezés: Tóth Huba
II: helyezés: Síró Dániel
November 16. városi népdaléneklési verseny, Benedek Elek Általános Iskola. Felkészítő tanár: Magyari Ágnes.
I. helyezés: Síró Dániel

képTutora hangszerbemutató - 2009. október
Két nagyszerű vándor muzsikus szórakoztatta a MEA növendékeit.
Nagy siker övezte produkciójukat amely a magyar és olasz népi zenére
és ezen népek mondókaira épült.
Bővebben...

Nyugdíjasok nemzetközi világnapja - 2009. október
Intézményünk kamarakórusa október 10-én a megye által szervezett
rendezvényen kis műsorral kedveskedett a megjelent vendégeknek.
Felkészítő tanár:Baloghné K. Magdolna

Nemzetközi konferencián - 2009. október
Október 7-én, Sopronban, intézményünk tanárai és diákjai a világ minden tájáról érkező vendégeknek egy kis ízelítőt tartottak a magyar zenei hagyományokból. A műsorban népzene, néptánc és klasszikus zene is felcsendült. Minden résztvevőnek köszönjük az önzetlen segítséget!

 

ELÉRHETŐSÉG

AHOL MÉG VAGYUNK

4024 Debrecen, Szent Anna u. 31.

52/415-185, 06 20/242-59-60

info@measuli.hu, meaami@gmail.com

facebook

videók

   
MUZSIKÁLÓ EGÉSZSÉG ALAPÍTVÁNY
4024 Debrecen, Szent Anna u. 31. | Tel/Fax: 52-415 185, 0620/242 59 60 |
Adószám: 18546150-1-09 | Számlaszám: OTP 11738008-20700991
MEA Alapfokú Művészeti Iskola
4024 Debrecen, Szent Anna u. 31. | Tel/Fax: 52-415 185, 0620/242 59 60 |
OM azonosító: 101417 | Adószám: 18556489-1-09 |
Számlaszám: OTP 11738008-20716817